Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΑΣ

01-08-2012

Κάθε φορά που οι Ουκρανοί διαπληκτίζονται με τους Ρώσους η Ευρώπη παγώνει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αντίστοιχα οι τιμές του πετρελαίου ανεβο- κατεβαίνουν σε βαθμό έκπληξης για όλους. Και σχετικά πρόσφατα η Ισλανδία, η μοναδική χώρα που ξεχώριζε για την ενεργειακή της αυτονομία, στηριγμένη στο υδρογόνο, χρεοκόπησε και παραιτήθηκε η κυβέρνησή της.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

26-06-2012

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια και το πόσο εύκολο (ή δύσκολο) και δαπανηρό (ή όχι) είναι να επιτευχθεί αυτή. Το σίγουρο είναι ότι εάν μιλάμε για μία προυπάρχουσα κατασκευή, η ευκολότερη, γρηγορότερη, φθηνότερη και αποτελεσματικότερη παρέμβαση είναι η αλλαγή των υαλοπινάκων με σύγχρονους ενεργειακούς υαλοπίνακες τελευταίας γενεάς οι οποίοι είναι σε θέση να προσφέρουν θερμομόνωση ισάξια με αυτήν μιας σύγχρονης τοιχοποιίας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

14-05-2012

Με τον όρο περιβαλλοντική διαχείριση, νοείται η συστηματική διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης οι οποίες έχουν, ή θα μπορούσαν να έχουν, επίδραση στο περιβάλλον, δηλαδή των δραστηριοτήτων που συνεισφέρουν στο περιβαλλοντικό αποτύπωμά της.

ΚΤΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ EPS ΜΕΡΟΣ Α΄

ΚΤΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ EPS ΜΕΡΟΣ Α΄

02-04-2012

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π. με αγγλικό τίτλο: HELLENIC ASSOCIATION OF EXPANDED POLYSTYRENE (ΗEPSΑ) ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και των εφαρμογών από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS), καθώς επίσης την ανάπτυξη τεχνογνωσίας σε νέες εφαρμογές. Δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς: • Εξοικονόμηση ενέργειας • Κατασκευές και • Συσκευασία Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Κατασκευαστών προϊόντων από Διογκωμένη Πολυστερίνη (EUMEPS) και του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Χ.Β.) και συμμετέχει στα Δ.Σ. των Οργανισμών, με εκπρόσωπό του.